1. Liity
  Luo tilisi
 2. Talleta
  100€ - pelaa 200€
 3. Lunasta

  Sinun 100 ilmaiskierrosta

Tervetulobonus

*Pääset lukemaan listan bonuskierrosten peleistä alta


*kierrätysvaatimukset ja panostuksen maksimimäärät pätevät – lue alta tervetulobonuksen säännöt ja ehdot


Tervetulobonuksen säännöt ja ehdot


 1. Tämä tarjous on voimassa yhden kerran henkilöä kohti, pelaajille, jotka eivät ole vielä tehneet ensimmäistä ja/tai toista talletusta Vera&Johnille.  


 2. Tämä tarjous oikeuttaa uudet pelaajat 100% bonukseen 100 euroon asti, ja 100 bonuskierrokseen (10 bonuskierrosta 10 päivän ajan), heidän tehdessään ensimmäisen talletuksensa, ja 100% bonukseen 50 euroon asti ja 100 bonuskierrokseen heidän tehdessään toisen talletuksensa. 


 3. Ollakseen oikeutettu talletusbonukseen, tulee pelaajan tehdä minimissään 10€ talletus.


 4. Tarjous on kertaluontoinen.


 5. Talletusbonus sekä ensimmäiset 10 bonuskierrosta lisätään suoraan pelaajan pelitilille ensimmäisen talletuksen teon yhteydessä 


 6. Bonuskierrokset lisätään pelitileille päivittäin kello 15:00 Suomen aikaa, ja pelaajien tulee kirjautua Vera&John –pelitililleen 24 tunnin sisään lunastaakseen bonuskierrokset.


 7. Pelaajat jotka ovat ansainneet kaksi settiä bonuskierroksia, joutuvat kirjautumaan pelitililleen kahdesti, lunastaakseen molemmat bonuskierrokset. 


 8. Bonuskierrokset annetaan seuraaviin peleihin: Fairytale Legends: Hansel and Gretel; Flame Busters; Viking Runecraft; Luchadora; Joker Pro; 7 Sins; Second Strike; Gemix; Wild Wild West; Aloha! Cluster Pays. 

 9. Voitot bonuskierroksilta maksetaan bonuksena. 


 10. Lunastetut bonuskierrokset ovat käytössä 48 tuntia. 


 11. Bonuksesi ja ensimmäiset 10 bonuskierrosta lisätään tilillesi automaattisesti ensimmäisen ja toisen, vähintään 10€ talletuksen lisäksi.. 


 12. Toisin kuin monilla kasinoilla, meillä kierrätysvaatimukset koskevat ainoastaan bonusvaroja ja bonusvaroilla voitettuja rahoja. 


 13. Jos tahdot nostaa talletuksesi tai sillä ansaittuja voittoja pelitililtäsi (ennen kuin alat kuluttaa bonusvarojasi), luovut bonuksestasi. 


 14. Talletusbonus ja sillä ansaitut voitot eivät ole nostettavissa ennen kuin tuon bonuksen kierrätysvaatimukset on täytetty. 


 15. Talletusbonuksella ja bonuskierroksilta ansaituilla voitoilla on kierrätysvaatimus, joka on 40x bonuksen määrä. 


 16. Suurin yksittäinen panostus, kun käytetään tervetulobonusta, on 6.25€ slottipeleissä, ja 20€ pöytäpeleissä ja ruletissa. Jos panostat yli tämän sallitun rajan, meillä on oikeus takavarikoida bonus ja siihen liittyvät voitot.* 


 17. Jos bonusta ei käytetä, tai kierrätysvaatimuksia täytetä 30 päivän sisään bonuksen aktivoinnista, pelaaja luovuttaa bonuksen ja siihen liittyvät voitot.  

 18. Pelaajat, joiden huomataan hyväksikäyttävän bonusvaroja slottipeleissä progressio-mekaniikalla (esimerkiksi peleissä Super Monopoly Money, Castle Builder, Tower Quest jne.), menettävät ansaitsemansa voitot ja heidän tilinsä saatetaan sulkea.   
*Peleissä joita ei mainittu yllä, maksimipanostusmäärä on 6.25€ Nämä säännöt ovat osa yleisiä sääntöjä ja ehtoja. (Klikkaa 

tästä lukeaksesi ne kokonaisuudessaan)Klikkaa 
tästä nähdäksesi miten bonukset toimivat.